Bezár

Hírek

Kiemelt hírek

2024. július 01.

Dékáni dicséretet kapott Szabó András hatodéves orvostanhallgató a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar (SZTE SZAOK) 2024. június 27-i diplomaosztóján. A hódmezővásárhelyi fiatalember idén februárban megmentette egy epilepsziás rohamot kapott ember életét egy Gran Canariára tartó repülőjáraton.

2024. június 25.
1 perc

Gratulálunk!

2024. június 25.
1 perc

Gratulálunk!

2024. június 26.
1 perc

A Magyar Neurológiai Társaság 39. Kongresszusán Dr. Klivényi Péter az SZAOK Neurológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára a Társaság Sántha Kálmán emlékdíjában részesült. Gratulálunk!

2024. június 25.

A Magyar Szemorvostársaság a magyarországi szemészeti ellátásért folytatott kiemelkedő tevékenységéért Imre-Blaskovics emlékérmet adományozott Dr. Tóth-Molnár Editnek, az SZTE SZAOK Szemészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanárának. Gratulálunk!

2024. június 20.
1 perc

A Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság tagsága és vezetősége 2024-ben Prof. Dr. Baczkó Istvánnak, az SZTE SZAOK Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet igazgatójának ítélte oda legfontosabb elismerését, az Issekutz-díjat. Gratulálunk!

2024. június 20.
1 perc

A Magyar Diabetes Társaság Budapesten tartott XXXII. kongresszusán Prof. Dr. Lengyel Csaba munkásságát Pro Diabetologia életműdíjjal ismerték el. Gratulálunk!

2023. július 18.
1 perc

Itt válsz orvossá - Where future doctors are born - Wo zukünftige Mediziner geboren werden

2024. április 22.
2 perc

A felvételizőknek és a felvételiztetőknek is újdonság volt az orvoskarokon ismét bevezetett szóbeli meghallgatás. Tartalmát tekintve teljesen megújult a program, hiszen nem szakmai tantárgyakból tettek fel kérdéseket, hanem a motivációs témakörön kívül szituációs feladatokban is próbára kellett tenniük magukat a jelentkezőknek.

2024. február 09.
1 perc

A HVG közzétette a Diploma 2024 különszámában a felsőoktatási rangsorait. Oktatói kiválóságban az ország összes kara közül az SZAOK országosan a 4. (!), ez egyben azt is jelenti, hogy az SZTE legjobb oktatói karával rendelkezünk. Gratulálunk!

2023. december 20.
2 perc

Egy alapos, számos területre kiterjedő önértékelési folyamat és az akkreditációs bizottság helyszíni látogatásai után nyolc évre megkapta az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar az Orvosképzési Világszövetség (WFME) akkreditációját. Prof. Dr. Lázár György dékán szerint ez a siker a kar oktatói, hallgatói és munkatársai kemény munkájának gyümölcse. A licenc megkönnyíti a hallgatók számára, hogy más országokban folytathassák tanulmányaikat vagy vállaljanak munkát.

2017. július 25.

Csatlakozz az SZAOK Facebook oldalához, ha naprakészen szeretnél informálódni a szotés dolgokról!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek